Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A BAGOLY RÖPTE

Ár:
3.490 Ft
2.687 Ft
Kedvezmény: 803 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 134568
ISBN: 9789632931579
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Egy tinédzser lány eltűnik az ifjúsági otthonból, ahol nehezen kezelhető társaival élt együtt. Nem sokkal később a HolgerMunch nyomozó által vezetett oslói gyilkossági csoport talál rá a rituális módszerekkel megölt fiatal lány holttestére. Mia Krüger, sztárnyomozó továbbra is heves küzdelmet folytat öngyilkos gondolataival és gyógyszer- illetve alkoholfüggőségével amit az ügyben való elmélyedése tovább bonyolít. Mia még mindig az ikertestvéréről, Sigridről álmodik, akinek heroin túladagolás miatt bekövetkezett halála továbbra sem hagyja nyugodni. De mégis mi történt valójában Sigriddel?

A nyomozás egyelőre falakba ütközik, amikor egy titokzatos hacker egyszer csak felveszi a kapcsolatot Gabriel Mrkkal, a csapat rendszergazdájával, hogy egy igen felkavaró felvételt mutasson neki a meggyilkolt lány végzetéről. A filmben feltűnik a bagolynak, a halál madarának öltözött tettes bizarr körvonala is.

A bagoly röpte Samuel Bjrk újabb kifinomult és bonyolult, pszichológiailag megrázó krimije. Ezúttal mélyebbre áshatunk a Magányos utazóban megismert karakterek életében, akik nemcsak egy bonyolult emberölés megoldásában és egy brutális gyilkos megállításában próbálnak helytállni, hanem igyekeznek a saját életüket tarkító kihívásokkal is dűlőre jutni.

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ ATHENAEUM
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SAMUEL BJORK
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 400

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés