Menü

A DIGITÁLIS FOTÓS KÖNYV 1.

Ár:
4.410 Ft
3.396 Ft
Kedvezmény: 1.014 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 118991
ISBN: 9789639929364
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "Íme – a valaha legnagyobb példányszámban eladott digitális fotós könyvet tartod a kezedben! A Scott Kelby által írt díjnyertes kötet az egész világon hatalmas sikert aratott, és több tucat nyelvre fordították le. Nem véletlenül, hiszen ez az egyetlen olyan könyv, amely tényleg megmutatja, hogyan készíts profi minőségű fotókat a legnevesebb digitális fotósok trükkjeivel (amelyek nem mellesleg egyszerűbbek, mint gondolnád).

Nézzük, Scott miként mutatja be könyvének lényegét:
„Ha mi együtt fotózni mennénk, és megkérdeznéd, hogy ’Te, hogyan kapjam le ezt a virágot úgy, hogy éles legyen?’, nem kezdenék el fényképészleckéket tartani Neked. Egyszerűen azt mondanám, hogy ’Rakd fel a zoomobjektívet, állítsd a blendét f/2.8-ra, fókuszálj a virágra, és kattints.’ Erről szól a könyv: mi ketten fotózni megyünk, válaszolok a kérdésekre, tanácsokat adok, és megosztom
az általam ismert titkokat, ahogy egy barátommal tenném – a technikai magyarázat és a fotós szakzsargon nélkül.”
Ez nem egy elméleti könyv, nincs tele zavarba ejtő szakkifejezésekkel és részletes leírásokkal. Ez a könyv arról szól, hogy mikor és melyik gombot kell megnyomni, melyik beállítást kell használni. A könyv közel 200 féltve őrzött fotóstrükkel segít lényegesen jobb, élesebb, színesebb és profibb képeket készíteni.
Minden oldalon találunk valamit, amivel jobbá tehetjük felvételeinket. Minden lapozással egy újabb profi beállításhoz, eszközhöz vagy trükkhöz jutunk, amelyek alkalmazásával fényképeinkből galériába illő műremekek válnak. Ha már eleged van abból, hogy képeid az „elmegy"" kategóriába tartoznak, ha meguntad, hogy akárhányszor belenézel egy fotósmagazinba, azt gondolod: „Az én képeim miért nem így néznek ki?"", akkor ez a könyv épp Neked való.

Az elmúlt három évben Scott Kelby a fotózással foglalkozó könyvek legolvasottabb szerzőjévé vált. Scott a szerkesztője és kiadója a stúdióvilágítás és rendszervakuk területével foglalkozó Light It! digitális magazinnak, a Photoshop User kiadványnak, valamint elnöke a Photoshop-szakembereket tömörítő National Association of Photoshop Professionals (NAPP) nevű szervezetnek. Mindemellett műsorvezetője a hetente jelentkező, népszerű online műsornak, a The Grid című fotós talk-show-nak, és szerte a világban tart előadásokat a fényképészetről, illetve oktatja a Photoshop és a Lightroom használatát. Scott több mint 50 könyv díjnyertes szerzője, nevéhez fűződik többek között a magyar nyelven is megjelent Adobe Photoshop digitális fotósoknak és a Világítsd be! Fotózd le! Retusáld!, valamint a The Adobe Photoshop Lightroom Book for Digital Photographers."

BESZÁLLÍTÓ PERFACT-PRO KFT.
KIADÓ PERFACT-PRO
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SCOTT KELBY
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 233

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés