Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A KÖZÉPPONT FELÉ

Ár:
2.000 Ft
1.540 Ft
Kedvezmény: 460 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 148663
ISBN: 9786155479526
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Baán Tibor 1946 május 26-án született Rákosligeten. Tanár, költő, kritikus, esszéista. Közel húsz könyve jelent meg. Versek, tanulmányok,miniesszék, regénymozaikok. Az irodalom számára az empátia, a megértés, az eszmélés lehetősége. Értékkeresés.
Cs. Kovács Márta 1959. augusztus 15-én született Budapesten. Jogász, író. Novellákat ír. Novelláskötete készülőben. Írás és olvasás váltógazdasága jellemzi igazságkereső személyiségét, amely érezhetően otthon van az esszé műfajában is.
Mért akarna uralkodni a rózsa, miért akarna ámulókat toborozni a liliom, miért kívánna szebb lenni, fontosabb az ibolya, miért akarna más lenni a pipacs, miért akarná eldobni jellegét a fű, miért lázadna fel a mező, ha minden élet ugyanabból a talajból szedi színeit, ha a pipacs pirosa és a gyermekláncfű sárga napja ugyanonnan származik, ahonnan a növények milliói, akik a Nap gyermekeiként ragyognak és élnek és énekelnek a szelekben.
A növények palettájának színjei együtt adják ki a harmóniát, mely az ember lakhelyéhez vezet. A lámpavirághoz, a szelídített állatokhoz, a mítoszokban alvó csillagokhoz, az otthonná élt világhoz, amely természetesen hírt ad magáról az irodalomban is, asmelyről Baán Tibor és Cs. Kovács Márta beszélget.
Nemcsak az olvasóvá nevelés a téma, hanem elmélkedés az értékről, a közös többszörösről, művekről, stílusokról, mindarról, amiért könyvet veszünk a kezünkbe. Olyan könyveket, amik nemcsak szórakoztatnak, de építik a lelket.

BESZÁLLÍTÓ ÍRÓK ALAPÍTVÁNYA SZÉPHALOM KÖNYVMŰHELY
KIADÓ SZÉPHALOM KÖNYVMŰHELY
NYELV MAGYAR
SZERZŐ BAÁN TIBOR
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 135

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés