Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AGYÉPÍTŐK

Ár:
3.800 Ft
2.926 Ft
Kedvezmény: 874 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 143014
ISBN: 9789630990400
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Új kötetében a The New York Times bestseller-listáját vezető Gabonaagy szerzője bebizonyítja, hogy milyen óriási szerepet játszik a bélrendszerünk agyunk állapotának alakulásában.
Napjainkban az idegrendszeri rendellenességek - az ADHD-tól kezdve az életminőséget jelentősen rontó szorongáson át a depresszióig és a demenciáig - előfordulási aránya az egekbe szökött. A kötetben szereplő forradalmian új ismeretek alapjaiban változtatják meg az olyan - sokszor súlyos tünetekkel járó - betegségek kezelését, mint a viselkedési és hangulati zavarok, krónikus fejfájást, sclerosis multiplex, Parkinson-kór, autizmus vagy az Alzheimer-kór. Lenyűgöző új kutatási eredmények bizonyítják, hogy agyunk egészségét leginkább az adott szervezet mikrobiómjának (mikroba-populációjának) állapota határozza meg!
Az Agyépítők kulcsfontosságú klinikai és laboratóriumi vizsgálatokra, valamint orvosok és betegek figyelemre méltó eredményeire támaszkodva ad konkrét tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan előzhetünk meg, illetve gyógyíthatunk egyes súlyos betegségeket. A kötet az egészséges mikrobiom helyreállítására szolgáló, hat alapvető tanácson alapuló programmal, valamint egyszerű étrendi ajánlásokkal segít abban, hogy minél tovább őrizhessük meg agyunk egészségét.

BESZÁLLÍTÓ LÍRA KÖNYV ZRT.
KIADÓ MAGÁNKIADÁS 40
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. DAVID PERLMUTTER
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 349

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés