Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ÁLMODJ BÁTRAN!

Ár:
3.990 Ft
3.072 Ft
Kedvezmény: 918 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 146665
ISBN: 9789632913513
Központi raktár: 45 Darab raktáron
Boltjainkban: Utolsó 2 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "A modern fizika azt tanítja, hogy gondolatainkkal magunk hozzuk létre a valóságunkat. Az indián sámánok szerint ""létreálmodjuk"" a világot. Amiben részt veszünk, az nem az általunk ismert alvás tevékenysége, hanem inkább egy nyitott szemmel való álmodás.

A kozmosz természete szerint bármilyen elképzelésed van is magadról és a világról, az valósággá válik. Mihelyst ráébredsz az erőre, álmodj bátran! Engedd el a korlátozó hiedelmeidet és told félre a félelmeidet. Ha kicsúszik a kezünk közül ez az erő, az álmunk rémálommá válik. Az egyetlen módja, hogy véget vessünk ennek az ijesztő valóságnak, ha ráébredünk a tényre, hogy ez is csak egy álom - valamint arra, hogy képesek vagyunk egy jobb történetet írni, amelyet aztán az univerzum az együttműködésünkkel megjelenít.

Amint megtapasztalod az álmodást, az életedben minden a helyére kerül. Lehetséges, hogy az események nem úgy történnek, ahogyan te szeretnéd, azonban a dolgok nagyobb rendjében igenis minden páratlan harmóniában működik.
Alberto Villoldo ősi bölcsességek tanításait tárja fel, amelyekből kiderül, hogyan lehet valóságot létrehozni a teremtés láthatatlan mátrixából; megmutatja, hogyan léphetsz kölcsönhatásba ezzel a mátrixszal, hogy békés, egészséges és jómódú életet álmodhass magadnak. Rá fogsz jönni, hogy nincs is másra szükséged, csak bátorságra, hogy megteremtsd magad számára azt a boldogságot, amire vágysz!

Amikor megközelíted az álomnak, vagyis a teremtés nagy mátrixának bármelyik részét, módosíthatod a valóságot és megváltoztathatod az egész álmot, amelynek hullámai visszahatnak a múltra és hatással lesznek a jövőre.

Dr. Alberto Villoldo pszichológus és orvosi antropológus - számos sikerkönyv írója - több mint 25 évig tanulmányozta az Andok és az Amazonas vidékének spirituális gyakorlatait. Évente vezet expedíciókat az Amazonas vidékére és az Andok hegységbe, ahol a résztvevők az amerikai őslakosok bölcseitől tanulhatnak."

BESZÁLLÍTÓ BIOENERGETIC KIADÓ KFT.
KIADÓ BIOENERGETIC
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. ALBERTO VILLOLDO
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 196

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés