Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

AZ IGAZSÁG AZ EMBERRŐL

Ár:
2.700 Ft
2.079 Ft
Kedvezmény: 621 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 147852
ISBN: 9786150037516
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Sokan mondják hogy már késő, most már úgyis mindegy. A világban olyan folyamatok indultak meg, amiket már lehetetlen visszafordítani.
Én viszont azt mondom, hogyha itt a vége, akkor legalább a búcsú legyen szép! Mert mennyivel jobb érzés úgy várni a végét, hogy én legalább megpróbáltam mindent...
Az emberi tudatosság hihetetlen paradigmaváltás előtt áll. A legújabb- kori tudományos felfedezések arra utalnak, hogy a világegyetem és vele a földi élet egy jól kitalált rendszer része, ami ? mint minden rendszer ? konkrét célokat szolgál! ? És hogy mik ezek a célok? ? Nos ezekre a kérdésekre a könyv a maga szórakoztató, de természetes könnyedségével adja meg a választ, miközben egyszerűen egységbe rendezi azokat a tudományos felfedezéseket, amiknek az emberiség már egy ideje a birtokában van. De mivel ezek a felfedezések a tudomány különböző ágaiból érkeztek, így még senki nem vette a fáradságot, hogy kirakja belőlük a nagy egészet.
Ami miatt mára ez nagyon fontossá vált, hogy világunkat éppen a saját tudatlanságunk pusztítja el pont úgy, mint egy járvány, miközben fogalmunk sincs róla, hogy a titkok amik megmenthetnének minket és a bolygót amin élünk, már rég a birtokunkban vannak.

BESZÁLLÍTÓ JUHÁSZ ZSOLT
KIADÓ JUHÁSZ ZSOLT
NYELV MAGYAR
SZERZŐ JUHÁSZ ZSOLT
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 130

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés