Menü

BIZALOM A VEZETÉSBEN

Ár:
3.999 Ft
3.079 Ft
Kedvezmény: 920 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 153085
ISBN: 9786150066691
Központi raktár: 59 Darab raktáron
Boltjainkban: Utolsó 6 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "„…egy nemzet jólétét és versenyképességét egyetlen, mindenütt észlelhető kulturális tényező határozza meg: a bizalom szintje az adott társadalomban.” /Fukuyama/ Ez a mondat elég hihetetlennek tűnik, hiszen ebben az emberek többsége által nem is elemzett fogalom egyszer csak váratlanul kulcstényezővé emelkedik.
A kötet címe maga is többrétegűségre utal; egyszerre lesz szó a vezetők és vezetettek közötti bizalomról és a bizalom helyéről a vezetői tevékenységben, mégpedig először elméleti, aztán gyakorlati szempontból. Az elméleti megközelítés hitelességét olyan – a forrásjegyzékben feltüntetett – szaktekintélyek biztosítják, mint például Bakacsi Gyula, Barabási Albert-László, Rachel Botsman, Stephen M. R. Covey és Francis Fukuyama. A hazai példák sorát pedig többek között Balogh Péter angyalbefektető, Csillag Sára egyetemi docens, Litkey Farkas világbajnok vitorlázó, Markovich Béla MAPEI ügyvezető és Pozsonyi Gábor bankár gazdagítják.
A két évtizedes felsővezetői tapasztalattal rendelkező szerzőnek ezzel immár harmadik vezetési könyve kerül a könyvesboltokba a 2015-ben (A vezetés öröm-e?) és 2017-ben (A vezetés ÖN-törvénye – Pár FONTOS szópár) megjelent kötetek után.

Szerző: Török László"

BESZÁLLÍTÓ TÖRÖK LÁSZLÓ
KIADÓ MAGÁNKIADÁS 58+
NYELV MAGYAR
SZERZŐ TÖRÖK LÁSZLÓ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 150

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés