Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

FEHÉRJEFÜGGŐSÉG ORVOSI SZEMMEL

Ár:
3.990 Ft
3.072 Ft
Kedvezmény: 918 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 153767
ISBN: 9786155644122
Központi raktár: 1664 Darab raktáron
Boltjainkban: Utolsó 6 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 18 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 80 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "Ez a könyv az elismert túlsúlyspecialista sebészorvos kutatásának krónikája, melyben szemléletváltásra szólít fel bennünket a táplálkozás területén, különös tekintettel a fehérjére. Elmagyarázza, miért káros és megbetegítő számunkra a túlzott fehérje­fogyasztás és hogyan lehet megúszni a fogyó­kúrát pusztán a fehérjebevitel csökkentésével.
Akárhány orvost, táplálkozási szakértőt vagy edzőt felkereshetsz, mindegyik azt fogja javasolni, hogy egyél több fehérjét. Az ételek, az italok és az étrend-kiegészítők tele vannak fehérjével. Nagyon sok ember a súlyán kíván változtatni a fehérje segít­ségével: van, aki felszedne, van aki leadna pár kilót. Mások azt gondolják, hogy több energiájuk lesz tőle, vagy hogy nélkülözhetetlen a hosszú és egészséges élethez. Dr. Garth Davis, a túlsúlyspecialista orvos nekünk szegezi a kérdést: „Valóban egészségesebbek leszünk ettől a rengeteg fehérjétől?”
A tudományos bizonyítékokkal alátámasztott, egyszerű válasz pedig, hogy NEM.
Dr. Davis szerint a túl sok fehérjétől betegek, kövérek és fáradtak leszünk. Ha az ajánlott napi kalóriamennyiséget elfogyasztjuk, akkor nincs rá esély, hogy fehérjehiány lépjen fel. A világ legegészségesebb nemzetei messze kevesebb fehérjét fogyasztanak, mint mi, és miközben az egész ország habzsolja a fehérjét, napról napra betegebbé válunk.
Sebészként Dr. Davis az elhízással foglalkozik és csalódottan figyelte az egyre növekvő számban megjelenő beteg és túlsúlyos embereket. De amíg saját egészsége veszélybe nem került, nem tudta, hogy tehetne is valamit ez ellen. Összevetve saját, a páciensei kezelése közben szerzett tapasztalatait a legújabb kutatási eredményekkel és a leghosszabb életű népeken végzett tanulmányok eredményével, megírta a Fehérje­függőség orvosi szemmel című, ébresztő és útmutató könyvét, melyben lerántja a leplet a fehérjével kapcsolatos hazugságokról.

Ajánlók:

„Ritka az olyan remek előadó, aki egy tudományos témát képes élvezetes stílusban megismertetni az olvasókkal. Garth Davis egyike ezen ritka tehetségeknek. Tapasztalt sebészként nem csupán a recenzált táplálkozási kutatások alapos ismerője, de a szaterület ismeretanyagát olyan magával ragadó módon mutatja be, és fűszerezi saját tapasztalataival, mely az olvasót arra ösztönzi, hogy minőségi és fenntartható lépéseket tegyen saját táplálkozásának és életminőségének javítása érdekében. A Fehérjefüggőség orvosi szemmel egy örök mű. Ez a könyv egyszer és mindenkorra száműzi azokat a táplálkozási téveszméket, melyek soha nem látott módon betegítették meg népünket. Segít lefogyni, megtartani az egészséges testsúlyt, és elkerülni – sőt, megfordítani – a káros életmódból adódó megbetegítő hatásokat. Olyan könyv ez, amelynek ott a helye minden egészségtudatos ember polcán, és amelyet az orvosoknak minden páciensük számára receptre kellene felrni!”
Rich Roll, A Finding Ultra és a The Plantpower Way bestsellerek szerzője

„A Fehérjefüggőség orvosi szemmel a fején találja a szöget, hiszen a nemz etünket tragikus élethosszrövidítő betegségek járványa tizedeli, és ezeket a betegségeket az állati fehérje túlfogyasztása táplálja. Az állati eredetű ételek rögeszméje és függősége juttatott minket a táplálkozási öngyilkosság mocsarába. Ez az ébresztő hatású könyv életmentő!”
Dr. Joel Fuhrman, a New York Times bestseller listáján szereplő Eat to live, Eat to Live Cookbok, The End of Dieting, The End of Diabetes, és Super Immunity könyvek szerzője

„Amerika egyik vezető orvosának úttörő munkája, a Fehérjefüggőség orvosi szemmel forradalmasítja a testeddel kapcsolatos ismereteidet, és segít, hogy megtartsd az egészséged. Dr. Garth Davis látnoki bölcsessége és tapasztalata egy hatékony új utat mutat számunkra az egészség felé.”
Dr. Neal D. Barnard, a Physicians Committee for Responsible Medicine elnöke, a George Washington University School of Medicine egyetemi docense

„Ez a könyv sorsfordító. Ha megfogadod bölcs és érthető tanácsait, a tested egész hátralévő életedben hálás lesz neked!”
John Robbins, a Food Revolution Network igazgatója, a Diet for a New America és a The Food Revolution szerzője

„Dr. Davis a tudományos eredmények mindennapi betegápolásban történő alkalmazásának tűzvonalában harcoló igazi szakember. Tapasztalata és kutatási eredményei úttörőek, a Fehérjefüggőség orvosi szemmel egy kötelező olvasmány, amelyre alapozva visszahódíthatjuk az egészségünket. Ez a könyv ott lesz a klinikám minden vizsgatermében.
Dr. Joel Kahn, F.A.C.C., orvosi klinikai professzor, Wayne State University School of Medicine, a The Whole Heart Solution szerzője

„A Fehérjefüggőség orvosi szemmel bemutatja azt a pofonegyszerű és könnyen megérthető igazságot, ami miatt az emberek milliárdjai halnak meg, és a Földön az élet a kipusztulás felé sodródik a termékközpontú táplálkozási mítoszok közvetlen következtében, melyeket a tojás-, tejtermék-, hús- és halipar teremtette és tartja életben. A fehérjehiány ismeretlen fogalom minden természetes étrend mellett; a fehérjemérgezés viszont az egész bolygóra kiterjedő járvány”
Dr. John McDougall, a McDougall Program alapítója

„Dr. Garth Davis szemfelnyitó könyvében a lényeget megragadva mutatja be a leginkább félreértelmezett makrotáplálékot – a fehérjét. Olvasd el és mentsd meg saját magad, mielőtt késő lenne!”
Rip Esselstyn, egészséghírnök, a The Engine 2 Diet bestseller könyv szerzője

„Egy csodálatos előadás, melyben megértheted, hogy az állati fehérje iránti »függőségünk« hogyan öl meg minket. Ez a könyv megmentheti az életed és minden pillanatodat egészségesebbé teheti!
Dr. Robert Ostfeld, M.Sc., aCardiac Wellness Program igazgatója, a Montefiore Medical Center klinikai orvoslásának egyetemi docense

„Kimerítő részletességű, elbűvölő kutatás.”
Publishers Weekly

„A fehérjét favorizáló diéták és a táplálkozással foglalkozó kutatások alapos elemzése mellett, Davis őszinte szenvedéllyel képvisel egy egészségesebb táplálkozási rendszert. Minde n állítását és javaslatát hivatkozásokkal támasztja alá, átgondolt és ésszerű írása a szó legnemesebb értelmében véve sorsfordító.”
Booklist"

BESZÁLLÍTÓ KISKAPU KFT.
KIADÓ KISKAPU
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DR. GARTH DAVIS
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 416

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés