Menü

KUTYATÁR - HOGYAN VÁLASSZUNK KUTYÁT?

Ár:
5.445 Ft
4.193 Ft
Kedvezmény: 1.252 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 112605
ISBN: 9789632443256
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "Ha kutyát szeretnénk, nem könnyű eldönteni, melyik fajtát válasszuk a hatalmas kínálatból. Honnan tudhatnánk, hogy kedvencünk nem ugat-e állandóan és zavarja a szomszédokat, hogy kijön-e a családban élő gyerekekkel, hogy mennyi ápolást igényel a bundája, vagy hogy nem leszünk-e allergiásak a szőrére?

Ez a kötet minden szükséges információt megad a benne ismertetett 130 fajtáról, így a könyv áttanulmányozása során megtalálhatjuk a hozzánk illő kutyát, és a legfőbb tudnivalók birtokában hozhatjuk meg döntésünket.
Mindenki találhat az életstílusának megfelelő kutyát, függetlenül attól, hogy a leendő gazda hangos társasági ember vagy csendes, elmélkedő típus; örökmozgó vagy kanapénehezék; szereti a hosszú sétákat vagy inkább a családdal játszik a parkban.

A könyv minden elképzelhető típusból bemutat néhány fajtát a pátyolgatható ölebektől az állandóan szerepelni vágyó kutyákig, és elég tudnivalót tartalmaz, hogy kiválaszthassuk magunknak a leginkább hozzánk illő házi kedvencet.

• A könyv végén található kutya- és gazdaválasztó táb lázat segít egyszerűen megtalálni a gazda életstílusának megfelelő kutyát.
• Az egyes kutyafajtákról szóló leírások kitérnek a személyiségjegyekre, a méretre, a mozgásigényre, az ápolási igényre és az esetleges egészségügyi problémákra.
• 200 kiváló minőségű, magyarázatokkal ellátott fénykép mutatja be az egyes fajták legfontosabb külső jellemzőit.
"

BESZÁLLÍTÓ SCOLAR KIADÓ
KIADÓ SCOLAR 50
NYELV MAGYAR
SZERZŐ DAVID ALDERTON
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 175

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés