Menü

MIÉRT SZERETJÜK A KUTYÁKAT, ESSZÜK MEG A DISZNÓKAT, ÉS VISELJÜK A TEHENEKET?

Ár:
3.500 Ft
2.695 Ft
Kedvezmény: 805 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 146015
ISBN: 9786155647499
Központi raktár: 16 Darab raktáron
Boltjainkban: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "Melanie Joy szociálpszichológus feltárja és bemutatja azokat a tudatalatt dolgozó, rejtett módszereket, amiknek a segítségével a tenyésztett állatok iránti együttérzésünket képesek vagyunk kikapcsolni. A ""karnizmus"" kifejezést a szerző egy hitrendszerre használja, mely arra késztet minket, hogy bizonyos állatokat megegyünk, míg másokat ne. Mitől másabb egy szobában tartott és házi kedvencként csüngőhasú malac, és egy levágásra szánt hízósertés?

A ""Miért szeretjük a kutyákat, esszük meg a disznókat, és viseljük a teheneket?"" című könyvében Melanie Joy bemutatja az ipari méretű állatartás áldatlan hatásait és működését, feltárva, hogy milyen kegyetlenül bánnak ezekkel az állatokkal, milyen veszélyekkel néznek szembe minden nap az itt dolgozó emberek, és hogy évente 10 milliárd állat fizet életével az emberiség élelmezéséért. a könyv John Robbins előszavával és számtalan olvasói csoport tanulmányával egy olyan világba enged betekintést, amit az átlagember komfortzónája egészen idáig nagyon messzire elkerült. A VegNews Magazin 2010 az év 10 legjobb könyve közé választotta ezt a könyvet!

A téma kihívásokkal és ellentmondásokkal teli, ám a könyv elolvasása után mindenképp megfog változni a gondolkodásod a tányérodra kerülő élelmiszerekről!

""Az unokáink egy nap megfogják kérdezni: Hol voltatok az állatok Holokausztja idején? Mit tettetek, hogy megakadályozzátok ezeket a rettenetes bűntetteteket? Másodszorra már nem mondhatjuk ugyanazt a kifogást, hogy nem tudtuk""
-Helmut Kaplan"

BESZÁLLÍTÓ MAGYAR MENEDÉK MMK KFT.
KIADÓ ANGYALI MENEDÉK 40
NYELV MAGYAR
SZERZŐ MELANIE JOY PH. D.
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 190

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés