Menü

MIGRÉNES FEJFÁJÁS - HOGYAN SEGÍTHET A KÍNAI ORVOSLÁS?

Ár:
2.980 Ft
2.295 Ft
Kedvezmény: 685 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 105501
ISBN: 9789639914865
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "A migrén egyfajta visszatérő, hasogató vagy lüktető fejfájás, ami lényegesen több beteget érint, mint más típusú fejfájások. A migrénes roham rendkívül kellemetlen, melyhez hányinger, hányás is társulhat és meglehetősen rontja az életminőséget.
Miben segíthet Önnek ez a könyv?
• megismerteti a migrénes fejfájások fajtáival és a migrénes rohamok megelőzésének módjaival;
• hasznos tanácsokat ad a helyes életmóddal kapcsolatban;
• megismerteti az akupunktúrás és moxaterápiás kezelési módokkal;
• bemutatja, hogyan kombinálhatók a nyugati gyógymódok a kínai orvoslás módszereivel.
A hagyományos kínai orvoslás egyre inkább terjed a világon. E könyv segít az alapfogalmak és a migrénes fejfájás vonatkozásainak megismerésében. Gazdag fotógyűjtemény és számos esettanulmány segíti az olvasót a könnyebb megértésben.

Miben segíthet Önnek ez a könyv?

Vezérfonal a kínai orvoslás elméletéhez és gyakorlatához, valamint kézikönyv az egészségesebb élethez.

• A kínai orvoslás alapjainak világos magyarázata
• Életre szóló instrukciók diétával, testmozgással, és otthoni terápiákkal kapcsolatban
• Bevezetés a kínai orvoslás által használt terápiás módszerek világába: akupunktúra, gyógynövények, tui na masszázs stb.

„A hagyományos kínai orvoslás régóta ismeri, érti és kezeli a fejfájásokat. Évezredeken keresztül széles körben használták és gyakorolták a módszereit, s az utóbbi időben a világ majdnem minden országában terjed. A hagyományos kínai orvoslást legjobban a szervezet gyógyításának naturalisztikus filozófiájával lehet jellemezni, ami minden kezelés vezérfonalaként szolgál. Ez a filozófia megérti a természeti világ összetett működését, és ezeket az elveket felhasználja arra, hogy rendbe hozza azokat az egyensúlyhiányokat, melyek a betegség forrását jelentik. Sokkal több, mint egyszerűen egy hagyományos vagy népi gyógyászat, a hagyományos kínai orvoslás arra törekszik, hogy javítson a szervezet általános működésén, lelassítsa a betegség súlyosbodását, és javítsa az életminőséget. A hagyományos kínai orvoslást továbbá kombinálni lehet az akadémikus orvosi kezeléssel a terápiás eredmények biztosítása érdekében.”

(részlet az Előszóból)

A hagyományos kínai orvoslás a betegség elleni küzdelemben évszázadokon keresztül fejlődött. Több ezer évet túlélt, s erős életerőt mutatott. Ha ma e gyógyászat fejlődésére és széleskörű használatára tekintünk, nyilvánvaló, hogy túlélése azon képességén múlott, hogy kora vezető tudományágait integrálni tudta. Ez olyan tudományágakat jelentett, mint az ókori csillagászat, matematika és filozófia, valamint a jelenkori biológia és kémia. Ahhoz, hogy a hagyományos kínai orvoslás továbbfejlődjön és még inkább a világ javát szolgálja, minden rendelkezésre álló tudományos módszerrel tanulmányozni és fejleszteni kell.

(részlet a könyvből) "

BESZÁLLÍTÓ SPRINGMED KFT.
KIADÓ SPRINGMED
NYELV MAGYAR
SZERZŐ CARL STIMSON
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 176

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés