Menü

PÁLINKAFŐZÉS - ÁGYAS PÁLINKA ÉS LIKŐR KÉSZÍTÉSE

Ár:
3.995 Ft
3.076 Ft
Kedvezmény: 919 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 148638
ISBN: 9789632785714
Központi raktár: 11 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 10 000 Ft felett.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 50 000 Ft felett.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Jó minőségű pálinkát csak kifogástalan minőségű, aroma alapján teljes érettségű gyümölcsből lehet készíteni! Az a régi, hibás szemlélet, mely szerint a pálinkák alapanyaga az a gyümölcs, amely nem felel meg a fogyasztási, konzervipari és más felhasználási területek minőségi követelményeinek, ma már nem követhető szempont a gyártók számára.
Jelenleg Magyarországon - jövedéki szempontból - három, eltérő típusú pálinkafőzési mód létezik: a bérfőzés és a kereskedelmi főzés, valamint az ún. házi párlatkészítés. Könyvünkben ismertetjük azokat az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyek ismerete elengedhetetlen a pálinkafőzéshez.

BESZÁLLÍTÓ CSER KIADÓ
KIADÓ CSER 48
NYELV MAGYAR
SZERZŐ PANYIK GÁBORNÉ DR.
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 115

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés