Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PILLANTÁS A CIGÁNY ZENÉRE

Ár:
1.190 Ft
916 Ft
Kedvezmény: 274 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 106999
ISBN: 9789639362901
Központi raktár: 16 Darab raktáron
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "1981-ben születtem Budapesten muzsikuscsalád sarjaként.Édesapám, akitől a cigányzene iránti szeretetemet kaptam, prímás; jelenleg a 100 Tagú Cigányzenekar koncertmestere,valamint a Talentum Művészeti Iskola zenetagozat- vezetője.
Eleinte természetesnek tűnt, hogy folytatva a családi vonalat, belőlem is cigánymuzsikus lesz, de édesanyám korán bevezetett a klasszikus zene világába. Ez végül annyira elvarázsolt, hogy 5 évesen elhatároztam, lemondok a prímáséletről, és inkább zongoraművész leszek. Így pályám egyenesen a Zeneakadémiáig vezetett, ahol 2005-ben diplomáztam, Dráfi Kálmán tanár úr osztályában. Azóta a Talentum Művészeti Iskolában fiatal roma gyerekeket tanítok klasszikus zongorára. 2001. február óta a Rádió C komolyzenei műsorának szerkesztő-műsorvezetőjeként a klasszikus muzsika gyöngyszemeivel ismertetem meg hallgatóimat.
A cigányzene családom révén mindig is szerves részét képezte az életemnek. Az utóbbi évtizedeket nézve úgy tűnik, hanyatlóban van; ami azt jelenti, hogy a magyar kultúra egy óriási szeletét kezdjük elveszíteni.
Ha nem ápoljuk ezt a világon egyedülálló műfajt, akkor lassan teljesen ki fog halni, vagy csak némi nosztalgikus emlék marad belőle egy letűnt kor maradványaként.
Ezzel a kis könyvvel némi betekintést kívánok nyújtani az érdeklődőknek, arról hogy mi is az, amit egyszerűen csak cigányzenének hívunk."

BESZÁLLÍTÓ MŰSZAKI KÖNYVKIADÓ KFT.
KIADÓ KONSEPT-H
NYELV MAGYAR
SZERZŐ SUKI ANDRÁS
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 92

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés