Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PINCÉRSZÓTÁR

Ár:
3.990 Ft
3.072 Ft
Kedvezmény: 918 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 153665
ISBN: 9789634092155
Központi raktár: Utolsó 3 Darab raktáron
Boltjainkban: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "Ez a szótár segít, hogy a világon bárhol használható angol nyelven eligazodjunk az éttermekben, sörözőkben, büfékben és cukrászdában. Segítségével hatékony és pontos lehet a ""vendég"" és a ""pincér"" közötti beszélgetés.

A szótárt ajánljuk a finom ételeket, édességeket és italokat elfogyasztani kívánó ""vendégek"" mellett a pincéreknek, pultosoknak is, akár büfében vagy presszóban, akár más vendéglátó elárusítóhelyen dolgoznak.

A szótár tartalmazza a cukrászsütemények, hidegkonyhai készítmények felsorolását, alapanyagait és elkészítésük módozatait, a magyar nyelvterület specialitásait, az étel- és itallap felosztását, a korszerű táplálkozás jellemzőit és összetevőit, a vendéglátóhelyek, kávéházak berendezését, az asztalfoglalás, a reklamáció kezelésének és a számla kiegyenlítésének, valamint rendezvények szervezésének módjait.

Külön fejezet foglalkozik az álláskeresés, állásváltoztatás, pályázatok, pályaorientáció témakörével. Ahol ez indokolt (kérések, utasítások, típuskérdések és típusválaszok), a szótár a szavakon kívül kifejezéseket és alapmondatokat is megad.

A szótár két részből áll. A szavak az angol-magyar, illetve a magyar-angol részben is tematikus csoportosításban találhatók.

Szótárunkat haszonnal forgathatják a vendéglátó szakmát tanuló diákok ugyanúgy, mint a nap mint nap angol nyelven beszélő vendégeket fogadó, illetve az angol nyelvterületen állást vállalni szándékozó vendéglátóipari szakemberek.

A szótár összeállítója, Stephanides Éva az angolnyelv-oktatás elméletének elismert hazai szakértője, több évtizedes tapasztalata van az angol nyelv tanításában.

A vevő jogosultságot szerez a szótár online használatára.

Szerző: Stephanides Éva"

BESZÁLLÍTÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
KIADÓ TINTA KÖNYVKIADÓ
NYELV ANGOL – MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 150

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés