Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SOHA TÖBBÉ NÁRCISZTIKUSSAL!

Ár:
3.450 Ft
2.657 Ft
Kedvezmény: 793 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 145232
ISBN: 9786155443824
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Egyszer csak - vagy ismételten - énközpontú, önző, kritikus partner mellett találta magát? Barátja vagy férje csak saját igényeivel törődik, és képtelen arra, hogy az Ön szempontját is figyelembe vegye? Ha úgy érzi, eljött az idő, hogy odafigyelést, tiszteletet és kölcsönösséget éljen meg párkapcsolatában, akkor ez a könyv Önnek szól!
A Soha többé nárcisztikussal! pszichológus szerzője, Candace Love a kognitív viselkedésterápia és a sématerápia elemeit felhasználva útmutatást nyújt az olvasónak az egészséges párkapcsolat kialakításához. Segít megérteni, miért találjuk vonzónak a nárcisztikus férfiakat, megismerni lenyűgöző fellépésük mögött rejlő patológiás vonásaikat, és megtanítja, hogyan álljunk ellen a kapcsolat kezdetén mutatott elragadó viselkedésüknek. A sémaelmélet alapjainak gyakorlatias bemutatása nyomán érthetővé válik, hogy önmagunkra és másokra vonatkozó alaphiedelmeink, melyek gyermek- és serdülőkori tapasztalataink nyomán alakultak ki, hogyan befolyásolják párválasztásunkat a mai napig. A könyvben célzott feladatok és gyakorlatok segítik az olvasót korábbi párkapcsolatainak jobb megértésében és a saját magáról való gondoskodás hatékony módszereinek kialakításában.
A sémaelmélet alapjainak gyakorlatias bemutatása nyomán érthetővé válik, hogy önmagunkra és másokra vonatkozó alaphiedelmeink, melyek gyermek- és serdülőkori tapasztalataink nyomán alakultak ki, hogyan befolyásolják párválasztásunkat a mai napig. A könyvben célzott feladatok és gyakorlatok segítik az olvasót korábbi párkapcsolatainak jobb megértésében és a saját magáról való gondoskodás hatékony módszereinek kialakításában.
Itt az idő, hogy végre olyan partnert találjon, aki mellett nem fájdalom és csalódás várja! A könyv, amit a kezében tart, megmutatja, hogyan vessen véget a szenvedéssel járó párkapcsolatoknak egyszer s mindenkorra, hogyan fogadja el önmagát, és hogyan találja meg a megérdemelt szerelmet.

BESZÁLLÍTÓ ORIOLD ÉS TÁRSAI KFT.
KIADÓ ORIOLD ÉS TÁRSAI
NYELV MAGYAR
SZERZŐ CANDACE V. LOVE
KÖTÉSTÍPUS PUHATÁBLÁS
OLDALSZÁM 254

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés