Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SZERETET ÉS SZOLGÁLAT

Ár:
2.490 Ft
1.917 Ft
Kedvezmény: 573 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 152673
ISBN: 9789632674551
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.""

""Sokan úgy élnek, mint Krisztus keresztjének ellenségei. Végük a pusztulás, istenük a hasuk, azzal dicsekszenek, ami gyalázatukra válik, s eszüket földi dolgokon járatják.""

""Akik ugyanis test szerint élnek, azok a testiekre törekszenek, akik azonban a Lélek szerint, a lelkiekre törekszenek. De a test kívánsága a halálba vezet, a Lélek vágyódása ellenben élet és béke.""

Hálát adok Urunknak, Jézus Krisztusnak, aki erőt adott nekem, megbízhatónak tartott és meghívott a szolgálatára, engem, aki azelőtt káromoltam s üldöztem és erőszakos ember voltam. De megkönyörült rajtam, mivel hitetlenségemben tudatlanul cselekedtem. Sőt valósággal elárasztott az Úr kegyelme a Krisztus Jézusban való hittel és az iránta való szeretettel.

Szent Pál, eredeti nevén Saulus, Krisztus üldözőjéből lett a Megváltó elkötelezett követője. Apostolként szinte az egész akkor ismert világot bejárta, hirdetve Krisztus tanításait. A korai keresztény gyülekezetekhez írott levelei jelentős részét képezik az Újszövetségnek.
Ezekből a levelekből válogattunk tanulságos, megszívlelendő mondásokat, amelyek a mai kor hívő és nem hívő emberei számára is útmutatást jelentenek az életben való eligazodáshoz.

Szerkesztette: L. Tóth Beáta"

BESZÁLLÍTÓ LAZI KÖNYVKIADÓ KFT.
KIADÓ LAZI
NYELV MAGYAR
SZERZŐ L. TÓTH BEÁTA
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 144

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés