Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BAKANCSLISTA - SÖR

Ár:
7.990 Ft
6.152 Ft
Kedvezmény: 1.838 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 154626
ISBN: 9789635090846
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Utolsó 1 Darab raktáron
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: "A Bakancslista: SÖR izgalmas utazásra invitál, melynek során ellátogatunk a világ legismertebb sörfőzdéibe, bárjaiba, sörözőibe, sörmúzeumaiba és más sörös úti célokra. A kötet méltóképpen ünnepli meg a világ legszuperebb söreit, így minden sörrajongó könyvtárában ott a helye.

A kötet remek ötletekkel szolgál, ha akár csak egy esti sörözésre, egy hétvégi kiruccanásra vagy egy hosszabb nyaralásra vágyunk. Ebből a kiváló útmutatóból számtalan sörfőzdét megismerhetünk - akadnak közöttük apró és üzemi méretű vállalkozások, továbbá régi és vadiúj helyek is. Megtudhatjuk, melyek állnak nyitva a látogatók előtt, hol kóstolhatjuk meg a helyi finomságokat és hogy az egyes sörfőző mesterek hogyan közelítik meg a sörfőzés művészetét, így bepillantást nyerhetünk abba, mi teszi e nedűket igazán különlegessé.

A kötet a sörszcéna mélyére ásva nagyszerű tippeket ad ahhoz, hogy nekivághassunk feltérképezni a világ legérdekesebb sörös úti céljait: az USA nyugati partján sorakozó modern sörözőket; a hangulatos angol pubokat; az olyan ikonikus főzdéket, mint például a San Franciscó-i Anchor Steam és az eredeti cseh Pilsner; a nyüzsgő sörfesztiválokat a finnországi vízi fesztiváltól a denveri Great American Beerig; és sok-sok további helyszínt, például a német sörkerteket és a dublini sörtúrákat, melyek során James Joyce kedvenc pubjában is bedobhatunk egy korsóval.

A lenyűgöző fényképekkel illusztrált könyvből minden információt és praktikus tanácsot megkaphatunk, amire a világ legjobb és legszokatlanabb sörös élményeinek méltányolásához szükségünk lesz.

Szerző: Justin Kennedy"

BESZÁLLÍTÓ SCOLAR KIADÓ
KIADÓ SCOLAR 50
NYELV MAGYAR
SZERZŐ JUSTIN KENNEDY
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 416

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés