Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LONDONTÓL LONDONIG

Ár:
1.490 Ft
1.147 Ft
Kedvezmény: 343 Ft
Kedvezmény: 23%
Cikkszám: 116365
ISBN: 9789630852845
Központi raktár: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Boltjainkban: Előjegyezhető (6-12 munkanap)
Menny.:Darab

Ingyenes szállítás 10.000 Ft feletti rendelés esetén

Kisker vásárlóknak INGYENES szállítás 25 000 Ft-tól.

Nagyker vásárlóknak INGYENES szállítás 100 000 Ft-tól.

Tartalom és részletes adatok

Termék tartalma: Most, hogy még frissen élnek bennünk fényes londoni sikereink, különösen időszerű felidézni olimpiai aranyaink dicsőséges történetét!
Erre vállalkozik ez a kötet: a szerző az 1948-as londoni olimpiától a 2012-es londoni ötkarikás játékokig eltelt hatvannégy év magyar olimpiai bajnokai közül azokkal beszélgetett, akiknek aranyérmes döntőjét a legemlékezetesebb, az MTVA archívumából származó filmhíradó-, rádió-, és televízió-kommentárok őrzik. E forró hangulatú közvetítéseket a csatolt CD segítségével Önök is újraélhetik. A felvételek között megtalálják a magyar olimpiatörténet talán legmegrázóbb, 1984-es bejelentését is.
Az interjúkötetben maguk a bajnokok vallanak sorsdöntő küzdelmükről, az odáig vezető útról, az azóta eltelt időről. És megszólalnak a kommentátorok is, akik személyes élményeiket, emlékeiket fűzik hozzá e győzelmek krónikájához.
A 2012-es londoni játékok úszóbajnoka, Sors Tamás révén ebben a kötetben első alkalommal kerül méltó helyére a paralimpia is.

„A hang elszáll, az írás megmarad – mondják, de ebben a különleges albumban másképpen van: a hang is megmarad, megőrzi a magyar sport aranyérmes hőseinek emlékét a jövő nemzedéke számára. A lemezt hallgatva és a könyvet lapozgatva megelevenednek sportolóink erőfeszítései, képet kapunk küzdelmeikről és örömeikről.” (Szepesi György)

BESZÁLLÍTÓ SAJÁT KIADÓ
KIADÓ SZÓVILÁG
NYELV MAGYAR
SZERZŐ NINCS SZERZŐ
KÖTÉSTÍPUS KEMÉNYTÁBLÁS
OLDALSZÁM 255

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés